Hajfestés ILLUMINA COLOR segítségével

Használjon megfelelő védőkesztyűt, a hajat ne mossa meg.


Fontos: Ne használjon fém edényt és más fém eszközöket.

1. Keverési arány Állandó keverési arány: 1:1 (kivéve a pasztell árnyalatoknál, lásd 6. pont), például 60 ml ILLUMINA COLOR + 60 ml Welloxon Perfect. 6% (20 Vol.) - sötétebb árnyalat/azonos színmélység/1 árnyalattal való szőkítés esetén 9% (30 Vol.) - 2 árnyalattal való szőkítésért 12% (40 Vol.) - 3 árnyalattal való szőkítésért

2. Az egész haj/fej festése - azonos színmélység/sötétebbre festés esetén
Alkalmazza a hajgyökerektől egészen a hajvégekig.
Hatóidő: hőhatással (15-25 perc) hőhatás nélkül (30-40 perc)

3. Az egész haj/fej festése - szőkítés esetén Első lépés: alkalmazza a festéket a haj hossza mentén egészen a hajvégekig. A hajgyökerektől 2 cm-ig ne alkalmazza a festéket. Hatóidő: hőhatással (10 perc) hőhatás nélkül (20 perc) Második lépés: alkalmazza a festéket a hajgyökerekre. Hatóidő: hőhatással (15-25 perc) hőhatás nélkül (30-40 perc)

4. Hajlenövések festése A hajgyökereknél kezdje a festést. Kezdje azzal a résszel, ahol a legtöbb ősz haj található.
Szőkítésnél kezdje ott, ahol a legintenzívebb szőkítést szeretné elérni.
TIPP: szőkítésnél több festéket alkalmazzon, mint normál festés esetén. Hatóidő: hőhatással (15-25 perc) hőhatás nélkül (30-40 perc)

5. Szín egyesítése a haj hossza mentén/hajvégek esetén A hatóidő után nedvesítse be a haját vízzel, majd alaposan emulgálja össze a hajfestéket a haj hossza mentén és a hajvégeknél. Hatóidő: hőhatás nélkül (5-10 perc)

6. Pasztell hajfestés Ennél az alkalmazásnál szükséges a haj egyenletes szőkítése (használjon ? árnyalattal világosabb árnyalatot, mint a kívánt hajszín). Használhatja természetes színű hajra is 9/0 árnyalatban vagy világosabban. A szebb pasztell árnyalat eléréséhez az ILLUMINA COLOR 9 és 10-es sorozat árnyalatait ajánljuk. Keverje össze 1:2 arányban a Color Touch 1,9 % (10 Vol.) színelőhívó emulzióval. Azonnal alkalmazza, a hajgyökerektől a hajvégekig, a hatóidő 15 perctől (hőhatás nélkül). Fontos: A hajjal minden 5 percben dolgozzon az egyenletes eredmény eléréséért.

7. Hajfestés utáni ápolás A hatóidő letelte után alaposan mossa meg a haját. Használjon Wella Professionals Brilliance vagy SP Color Save sampont festett hajra. A szín rögzítéséért és a fixálásért alkalmazzon Wella Professionals Color Post Treatment vagy SP Color Save Emulsion ápolási termékeket festett hajra.

FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag professzionális használatra ajánlott, hajszalonokban vagy fodrászatokban. Otthoni használat előtt mindenképp konzultáljon fodrásszal a hajszín megfelelő árnyalatával kapcsolatban és a színelőhívó emulzió erősségéről. A végleges hajszín függ a hajtípustól és a haj állapotától.