MAGABIZTOS. ENERGIKUS. EGYEDI. IKONIKUS

A BLONDME TERMÉKEK AZ ADVANCED BONDING RENDSZERREL - AZ ELSŐ KÖTÉSERŐSÍTŐ HAJSZÍNVÁLTOZTATÓ ÉS ÁPOLÓ MÁRKA, MELLYEL MINDEN EDDIGINÉL BIZTONSÁGOSABBAN KÉSZÍTHETSZ TÖKÉLETES SZŐKE HAJSZÍNEKET

BOND ENFORCING TECHNOLÓGIA

A szőkülési folyamat során a hajszerkezet sérülhet a belső kötések felbomlása miatt. Ennek eredményeképp csökken a haj stabilitása, a hajszerkezet könnyebben válik töredezetté. Az új Bond Enforcing Technológia azért jött létre, hogy a hajszerekezt legmélyebb részét is megvédje. A magas koncentrációjú borostyánkősav az oxidációs
folyamat során bejut a haj belső szerkezetébe, védőréteget képez a haj kötései köré. Ennek köszönhetően a legtöbb kötés a szőkülési folyamat során fennmarad, a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz. Az egyedülálló Bond Enforcing Technológia hatékony borostyánkősavat tartalmaz minden magas teljesítményű BLONDME szőkítő, világosító és őszhajfedő formulában.

 

BLEACH&TONE HAJFESTÉKEK

Nem igényel időigényes előszőkítést vagy árnyalást. Szőkít és árnyal akár 9 fokozatot is 1 lépésben!
Szőkítő és árnyaló krém alapot hozzá kell adni a prémium szőkítő púderhez BLONDME Prémium 9+. A keveréssel el lehet érni akár 9 fokozatú szőkítést és ezenfelül a sárga tónusok bizonyos fokú semlegesítését is biztosítja.

Használata:

Keverési arány: 10-15 ml árnyaló krém + 35 g Prémium 9+ Szőkítő Púder + 50 ml Prémium Ápoló Előhívó (Developer).

A fennálló színmélység szerint használjon 2%, 6%, 9%, vagy 12%-os BLONDME Prémium Ápoló Előhívót (Developer).

Hatóidő: 20-60 perc

A hatóidő elmúltával öblítse le, mossa meg a hajat a szőke hajhoz való BLONDME All Blondes Shampoo samponnal és vigye fel a BLONDME Blonde Brilliance Conditioner Ragyogó kondicionálót.

 

BLOND HI-LIGHTING HAJFESTÉKEK

Schwarzkopf Professional BlondMe Hi-Lighting szőkítő és árnyaló krém a meleg szőke árnyalatokhoz. A festett árnyalatot egészen 5 árnyalatig szőkíti. Feléleszti a színes hajat, táplálja és hajszálnak szép fényt ad. Nagyon kíméletes összetétel, ami táplál már a festés alatt.

Tulajdonságai:
- szőkíti és kisimítja a színes árnyalatokat
- a festett árnyalatot egészen 5 árnyalatig szőkíti
- a hajszálnak fényt ad
- tápláló hatása van
- nagyon kíméletes összetétel

Használata:
- vigye fel a száraz hajra, amely nincs frissen mosva
- keverje össze a festéket és az előhívót 1:1 arányban
- az alkalmazásához meg kell venni a prémium ápoló előhívót a szőkítéshez, amit külön árulunk
- ezt a krémes állagot vigye fel vagy csupán a hajgyökerekhez, vagy a festés felélesztéséhez a haj teljes hosszába
- hagyja hatni és utána alaposan öblítse le meleg vízzel

Hatóidő: hagyja hatni a haj minősége és árnyalata szerint 20-45 percig

 

BLONDE LIFTING HAJFESTÉKEK

Alkalmazható: 6-os és világosabb natúr hajalapokon, maximum 30% őszhaj aránnyal. Akár 5 színmélységig terjedő világosítás.
A világosítás során megvédi haj szerkezetét és minimalizálja a haj töredezettségét.
Világosítás és árnyalás és/vagy semlegesítés 1 egyszerű lépésben.

Keverési arány:
- Mindig együtt használd a BLONDME Prémium Színelőhívó Emulzióval
- Keverd össze a Blondme Bond Enforcing Kötéserősítő Világosító krémet a Blondme Prémium Színelőhívó Emulzióval 1:1 arányban

Ajánlott előhívó erősség:
- 8-as natúr és világosabb hajalapok esetében: Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió 9% (30Vol.)
- Natúr 6-os és 7-es hajalapok esetében: Blondme Prémium Színelőhívó emulzió 12% (40Vol.)

- Száraz, meg nem mosott hajra kell felvinni
- Kikeverés után azonnal fel kell vinni a hajra
- Vékony leválasztásonként kell haladni és bőven elég terméket kell a hajra felvinni ahhoz, hogy a legjobb világosító eredmény és színkiegyenlítés biztosított legyen.

Hatóidő: 30-45 perc. Hőhatás használata nem javasolt.

Extra tipp:
- Blondme Szőke Árnyaló árnyalatok az egyedi színhatás érdekében hozzádadhatók. (pl: 45 gr Blondme Bond Enforcing Kötéserősítő Világosító Jég + 15 gr Blondme Szőke Árnyaló Acél Kék + 60 gr Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió)
- Ha szükséges, akkor a hajhossz és hajvégek könnyen felfrissíthetők az alábbiak szerint: Blondme Szőke Árnyaló árnyalat 1:1 arányben keverve a 2% (7Vol.) Blondme Prémium Színelőhívó Emulzióval.

 

BLONDE TONING HAJFESTÉKEK

A Toning Cream árnyaló krém elegáns és ragyogó szőke hajárnyalatot nyújt. Az egyéni árnyalatok kialakításához egymással kölcsönösen keverhetők. Elegáns és ragyogó szőke árnyalatot hoz létre.

Keverés: keverje össze az Árnyaló krémet és a Prémium ápoló színelőhívót 1:1 arányban. A színelőhívó ajánlott koncentrációja: 2% a szőkített és előszőkített hajhoz, 6% a természetes hajhoz. Mindig rendesen keverje össze az Árnyaló krémet és a Színelőhívót, míg sima krémes állagot nem kap.

Alkalmazása: vigye fel a halványszőke/előszőkített/korábban kiszőkített hajra. Nedves , törülközővel megszárított hajra vigye fel. Ha a színtelenítés, vagy szőkítés után Árnyaló színárnyalatokat használ, közömbösíti a hajat a Blond Me Kondicionálóval a szőke haj ragyogó kinézetéért. A keveréket az elkészítése után azonnal használja fel. Használjon megfelelő mennyiségű keveréket az egyenletes hosszantartó színes eredmény elérése érdekében.

Hatóidő: 15-30 perc szobahőmérsékleten. Kiegészítő hő nem javasolt.

Öblítés: a hatóidő elmúltával rendesen öblítse ki a hajból. Használjon sampont és ápoló készítményeket a Blond Me sorozatból.

 

WHITE BLENDING HAJFESTÉKEK

Alkalmazható: 6-os vagy világosabb natúr alapon, 30%-nál magasabb őszhaj arányon.

- Akár 4 színmélységig terjedő világosítás.
- Védi a hajszerkezetet a hatóidő során és minimalizálja a haj töredezettségét.
- A világosítás és az őszhajfedés optimális kombinációja.
- Akár 100%-os őszajfedést biztosít.

Mindig együtt használd a BLONDME Prémium Színelőhívó Emulzióval. Keverj össze Blondme Bond Enforcing Kötéserősítő Őszhajfedő krémfestéket 1:1 arányban Blondme Prémium Színelőhívó Emulzióval.

Ajánlott előhívó erősség:
- 8-as és világosabb haj esetében: Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió 9% (30Vol.)
- 6-os vagy 7-es natúr alap esetében: Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió 12% (40Vol.)

Felvitel: száraz, meg nem mosott hajra kell felvinni.
- A kikevert árnyalót kikeverés után azonnal fel kell vinni a hajra
- Vékony leválasztásonként bőven elegendő mennyiséget kell a hajra felvinni annak érdekében, hogy a legjobb világosító, őszhajfedő és színkiegyenlítő eredményt kapjuk

Hatóidő: 30-45 perc. Hőhatás használata nem javasolt.

Extra Tipp: egyedi színkombinációkhoz keverj Blondme Szőke Árnyaló árnyalatot a krémhajfestékhez. Ügyelj mindig az 1:1 keverési arányra a Blondme Prémium Színelőhívó Emulzióval (pl.: 45 gr Blondme Bond Enforcing Kötéserősítő Őszhajfedő festék Homok színben + 15 gr Blondme Szőke Árnyaló Karamell árnyalatban és 60 gr Blondme Prémium Színelőhívó Emulzió)