Légy üdvözölve az Igora világában!

Az első Schwarzkopf Professional hajszínváltoztató márka, melyet színspecialisták fejlesztettek fodrászok számára, hogy segítségével valóra válthassák álmaik hajszínét. Az Igora termékek és szolgáltatások kombinációjával kiemelkedően egyedi hajszíneket készíthetsz. A magával ragadó márka mindent kezedbe ad, a harmonikus natúr árnyalatoktól kezdve, a bűbájos és izgalmas divatárnyalatokig. Az Igora a magas teljesítményt, a friss inspirációt és az igazi partnerkapcsolatot képviseli.

IGORA COLOR 10

IGORA COLOR 10 - 10 perces tartós krémhajfesték. 10 perces hajszínváltoztató szolgáltatás azoknak, akiknek számít az idő.

- 18 egymással keverhető árnyalatból álló szortiment
- A hatóidő mindössze 10 percig tart
- 100%-ig terjedő ősz haj fedés
- Hosszantartó színmegtartás, fényes & vibráló hajfelület
- Amino Acid Carrier Technológiával
- Csak az IGORA ROYAL Olaj-Színelőhívó Emulzióval (3%/ 6%/ 9%) használható.

 

IGORA ROYAL ABSOLUTES AGE BLEND

Nincs szükség kompromisszumra az intenzitás, a tökéletes telt őszhajfedés és az érettség látható jeleinek eltüntetésében. Hosszantartó színeredmény, kimagasló fényt és extra ápolást biztosít a Pro-Age-Complex-el kifejezetten érett haj számára.

- Akár 100 % őszhaj fedés!
- Eltünteti az öregedés látható jeleit
- Hosszantartó eredményt biztosít
- Kimagasló fény
- Extra ápolás az érett haj számára

Használat:
- 9%/30 vol Őszhaj fedés és színkiegyenlítés IGORA Absolutes árnyaltokkal.
- 6%/20 vol Őszhaj fedés az IGORA Absolutes árnyalatokkal 90% feletti őszarány esetén.

Hatóidő 45 perc tőfestés esetén.

Felvitele:
- Natúr hajon: először a hajhosszra és a hajvégekre vidd fel a tőtől 2 cm-re, majd 10-15 perc után a hajtőre is.
- Lenövés esetén: először a hajtőre vidd fel, majd 30-45 perc után a hajvégeken duál festést alkalmazz a megfelelő IGORA Vibrance vagy IGORA Expert Mousse segítségével.

 

IGORA ROYAL ABSOLUTES SILVERWHITE

Négy gyönyörű ezüstszürke árnyalat, amelyeket a természetes ősz és őszülő hajszín kiemelésére, egészséges kinézet és tapintás megalkotására fejlesztettek ki.
Az IGORA ROYAL Absolutes SilverWhite árnyaló krémek egymással keverhetőek, bármely árnyalat, színintenzitás vagy színmélység eléréséhez.

Használat: a Silver White őszhaj árnyaló semlegesíti a sárgás rezes tónust a fehér és szürke ősz hajon. A gyengéd színfakulás garantálja a láthatatlan lenövést, és további használatok során sem keletkezik pigment felhalmozódás.
- Az Őszhaj Árnyaló tiszta és friss megjelenést és ragyogó fényt biztosít.
- Rugalmas keverési lehetőség a különböző szolgáltatásoknak megfelelően, a fehér szín fokozásától a "mákos" hatás eléréséig.
- Tökéletes azoknak a vendégeknek aki nem a megszokott színeket kedvelik.

Hogyan használd: 1:1 arányban keverd 3%/10vol. Száraz hajra vidd fel. Hatóidő 20-30 perc. Hatóidő után öblítsd ki, majd samponozd és ápold a hajtípusnak megfelelően.

 

IGORA ROYAL ASHY CEDAR & EARTHY CLAY

A városi élet és a nyers természet ellentéte inspirálta az IGORA vadonatúj hideg és tompa barna árnyalatokból álló palettáját, amely a hajat bársonyossá és esztétikussá varázsolja:
- IGORA Earthy Clay – kifinomult, föld és poros barna árnyalatok a nyers szépséget idéző, irizáló lookokhoz
- IGORA Ashy Cedar – az IGORA legerősebb semlegesítő tónusai, a benzin és a hamvas barna színvilág árnyalataival a leghidegebb barna színeredményekhez

A szalonok alapkellékét képező új árnyalatok a hideg, matt és semleges színirányokban gazdagítják a teljes IGORA-portfóliót, amely a barna színvilág egy alternatív, púderes variációját kínálja. A formulát kimondottan a sötétebb alapokon végzett szőkítés vagy melírozás során szükséges erős semlegesítéshez alkottuk meg. Az egyedi pigmentkeverék semlegesíti a nem kívánt vörös / narancs tónusokat és lenyűgöző hideg és matt barna eredményeket biztosít, a tökéletes színeredmények érdekében.

 

IGORA ROYAL NUDE TONES

Természetes kinézetű nude árnyalatok.
- Autentikus és divatos hajszínkiemelés
- Multitonális bézs árnyalatok új generációja
- Nude színek, 4-12 színmélységig terjedő választékban
- Csak az IGORA Royal Olaj-színelőhívó emulzióval (3%, 6%, 9% vagy 12%) használható

Használata:
- Keverés: keverési arány 1:1 (például 60 ml hajfesték Igora Royal Nude Tones + 60 ml Igora Royal Oil Developer)
- Alkalmazása - vigye fel a száraz, nem mosott hajra és hagyja hatni 10-30 perc időtartamban, az árnyalat kívánt intenzitása szerint
- Öblítés - képezzen emulziót és alaposan öblítse le, utána mossa meg alaposan a haját samponnal, legalább 2x és használjon regeneráló kúrát, vagy hajpakolást

 

IGORA ROYAL OPULESCENCE

A reneszánsz mesterek színpalettája által inspirált hat új IGORA Royal Opulescence árnyalat. A gazdagon ragyogó árnyalatok kombinálásával csodaszép reneszánsz árnyalatú hajszínek készíthetők a vendégek legnagyobb örömére.
Modern ragyogás, az 50-es évek csábítása: ezt adja neked az Essential Looks 2017:1 trendje, az Opulent. Fürtök, hullámok, loknik, elegáns virágmintás ruhák és kiegészítők, amik ezt a trendet teljessé teszik. Az igazán telt hajszínek elérése érdekében az IGORA Royal Opulescence hat új árnyalatát használd.

6 pazar, de visszafogott árnyalatban kapható.
Használd 3, 6 vagy 9%-os IGORA ROYAL Olaj Színelőhívó Emulzióval, egy az egyhez keverési arányban, 30-45 perces hatóidővel.

 

IGORA ROYAL TAKEOVER

A Schwarzkopf Professional bemutatja az első olyan árnyalat kollekcióját, melyet hat világhírű színspecialistával közösen tervezett. AZ Ő KÉZJEGYÜK, A MI ÁRNYALATAINK, A TE HAJFESTÉKED.

Hat inspiráló színszakértő gyűlt össze a világ minden tájáról és három szenvedélyes csapatot alkotva átvették az irányítást az IGORA ROYAL laborjai felett. Az eredmény: egy igazán inspiráló, színpompás élmény és egy közösen készített termékkínálat.

- Rossa Jurenas, a kanadani Schwarzkopf Professional Hajfestési Igazgatója, és az Instagramon @bescene néven ismert top colorist Linh Phan is összeálltak, hogy együtt létrehozzák csábító, mélysötét árnyalataikat.

- Lesley a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Colour Nagykövete és egy igazi királynő a hajfestésben. Jean Philippe a vörös színek abszolút szakértője, Sao Pauloból. Ők ketten alkotják a Dusted Rouge Csapatot.

- Matt Clements, Ausztrália Nemzetközi Schwarzkopf Professional Nagykövete és Jorge Cáncer, spanyol hajszín-vizionárius és X-Presion tag, együtt vetették bele magukat a nude árnyalatok világába, hogy aztán egy csavarral még színesebbé tegyék.

 

IGORA ROYAL FASHION LIGHTS

Intenzív ragyogó színek, látványos élénk tíncsekre vágyik mindenki nap mint nap a szalonokban. Az IGORA Fashion Lights-al te is azonnal egy lépésben, szőkítés nélkül készíthetsz divatos melír tincseket vendégeidnek.

Az IGORA ROYAL Fashion Lights intenzív árnyalatai egy lépésben világosítják és árnyalják a hajat, az éles kontrasztért és merész változásokért. A festékbe integrált Bonding Technológia védi a hajszerkezet belső kötéseit a színváltoztató folyamat során, továbbá segít megőrizni a haj erejét és rugalmasságát. Az IGORA ROYAL Fashion Lights akár 5 színmélységig terjedő világosítást biztosít, előszőkítés nélkül. Használatával intenzív kontraszt érhető el sötét vagy festett hajon is. A fejbőrrel nem érintkezhet. 6-ös vagy sötétebb alapra kell felvinni, 1:1 arányban keverve a 12%-os IGORA ROYAL Olaj-színelőhívóval. Alapesetben 30-45 perc a hatóidő, festett haj világosításakor 45 perc.

 

IGORA ROYAL

A színspecialisták tartós krémhajfestéke

- 127 alap árnyalatól álló szortiment
- Abszolút tincshű eredmények
- Tökéletes ősz haj fedés
- Lényegesen hosszabb színmegtartás a korábbi Igora ROYAL Krémhajfestékhez képest
- Még tisztábban ragyogó színek
- Kiváló színkiegyenlítés, még porózus hajon is
- Tiszta világosító árnyalatok és magasfokú hajápolás
- Csak az Igora ROYAL Olaj-Színelőhívó Emulzióval (3%, 6%, 9%, 12%) használható

 

IGORA ROYAL HIGHLIFTS

AZ ELSŐ VILÁGOSÍTÓ HAJFESTÉK FIBREBOND TECHNOLÓGIÁVAL
- Minimalizált hajtöredezés!*
- Nem kell adalékot adni a hajfesték keverékhez
- Az IGORA ROYAL eddigi leghidegebb szőke árnyalatai!

A világosító folyamat közben védi a hajszerkezetet és minimalizálja a haj töredezést. Ezüst-szőke színeredményt biztosít, a magas minőségű speciális hideg szín pigmenteknek köszönhetően.
Tulajdonságok: 4-5 színmélységig terjedő világosítás. Megbízható semlegesítés. 6-os vagy világosabb hajalapra.

IGORA Royal Olaj-Színelőhívó Emulzió:
9% / 30 Vol. (4 színmélység világosításához)
12% / 40 Vol. (5 színmélység világosításához)

Keverési arány: 1:2 (1 rész krémhajfesték : 2 rész IGORA Royal Olaj-Színelőhívó)
Hatóidő: 30-45 perc

* A krémhajfesték kiöblítése után használj egy Bonding Technológiás pakolást vagy maszkot - például FIBREPLEX No.2 Bond Sealer - hogy megerősítsd a belső kötéseket és lezárd a külső felszínt, a kimagasló hajminőség érdekében. Ráadásul az új kötések mélyen a haj belsejében keletkeznek, aminek eredményeként az egész hajszerkezet erősebb lesz és a színpigmentek is be lesznek zárva.

 

IGORA ROYAL PEARLESCENCE

A Pearl Technológia ezen árnyalatok bármilyen kombinációját gyöngyház hatású megjelenéssé varázsolja szőke és világosbarna hajakon, legyen az finom nőies forma vagy merészebb frizura.
A legjobb gyöngyház hatás érdekében száraz vagy törölköző száraz hajon használd és folyamatosan ellenőrizd az eredményt.

Szortiment:
P9,5-74: Pasztell Borostyán (Réz –Bézs)
P9,5-89: Pasztell Candy (Vörös -Violett)
P9,5-43: Pasztell Menta (Bézs-Matt)
P9,5-29: Pasztell Levendula(Füst –Violett)

Alapvető keverés: 1:1 arányban 3%/10 Vol. – 15-30 perc

A kreatívabb lágyabb és intenzívebb pasztell színek érdekében, keverés és hatóidő:
Lágy gyöngyház hatás: 1:1 +3%/10 Vol. – 15 perc
Erősebb gyöngyház hatás: 2:1 +3%/10 Vol. – 15 perc
Intenzív gyöngyház hatás: 2:1 +3%/10 Vol. – 30 perc
Az alaptól függően keverj Igora Royal mixtont a kívánt árnyalatodhoz.

 

IGORA ROYAL SENEA

Schwarzkopf Professional most egy olyan új, bőrgyógyászok által tesztelt és ajánlott tartós hajfestéket vezetett be, amely az érzékeny fejbőrre is megfelel.

Az IGORA Senea úgynevezett SensoCalm technológiával fejti ki hatását, melynek lényege, hogy a festékkrém ammóniamentes, valamint nyugtató hatású gyógynövény kivonatot és speciális színpigment kombinációt tartalmaz. Tulajdonságai: speciálisan száraz vagy érzékeny fejbőrre fejlesztették ki Árnyalattól függő őszhaj takarás, akár 90 százalékban hosszantartó hajszínek és ragyogó fény, 34 csodaszép árnyalat ammónia-, szag- és illatanyag mentes.
A terméktesztek során az IGORA Seneát kipróbálók 95 százaléka a hajfestés során nem érzett kellemetlen tüneteket. A SensoCalm technológiát speciálisan az IGORA Senea számára fejlesztették ki, érzékeny fejbőrűek számára. Alapját a nyugtató hatású Boerhaavia diffusa növény kivonata és a speciálisan kiválasztott színpigment kombinációt tartalmazó festékkrém összetétel adja.
Az IGORA Seneát 15 év kutatómunkája után vezették be, ötezer hajfestés során vizsgálták. A bőrgyógyászati kutatásokra specializálódott német proDERM Alkalmazott Dermatológiai Kutató Intézet tudományos módszerekkel tesztelte és védjegyével látta el. Szakvéleményében az áll, hogy az IGORA Senea kivételesen gyengéd, és a készítmény alkalmas azok számára, akiknek érzékeny a fejbőrük.

 

IGORA ROYAL ABSOLUTES

A termékcsalád a természetes és divatos színek széles választékát kínálja. A termékek ápoló összetevőket is tartalmaznak, ennek köszönhetően a haj megőrzi természetes fényét és szépségét. Ha intenzív színeket és maximális hatást szeretne, akkor az IGORA Royal Absolutes hajfestékek a megfelelő választás az Ön számára, segítségükkel kiváló takarás érhető el.
A hajfestéket az Igora Royal Colorist´s Color & Care Developer színelőhívóval ajánlatos használni.
Aktív hatóanyagok: - Moringa Oleifera fa kivonat, amely óvja a hajat és erősíti már a festés közben, helyreállítja a haj belső szerkezetét. - az egyedülálló Color Crystal Complex formula a Schwarzkopf Professional laboratóriumaiban lett kifejlesztve, amely meghatározza a szín típusát (barna, réz vagy violet) és más tulajdonságokat, mint például a fedőképességet, a fényt és a tartósságot . - az innovatív BIOTIN-S Anti-Age technológia Biotin és szilícium összetevőkkel, amelyek helyreállítják a legyengült és sérült hajszálak szerkezetét.
A haj életerős és regenerált lesz. - lágy és kímélő színpigmentek, amelyek a hajat belülről töltik ki, ezáltal 100 % - os színtakarás érhető el egyenletesen a hajszálak teljes hosszán. - a színelőhívó STAC ápoló összetevőt tartalmaz, amely megkönnyíti a fésülést és kiemeli a haj fényét.