Wella Koleston Perfect hajfesték új és továbbfejlesztett formulája még kifejezőbb színeredményért, még intenzívebb, vibráló színek, most még jobb színkiegyenlítéssel!

A Wella Professionals márka Koleston Perfect Rich Naturals professzionális festék támogatja a természetes kinézetet és egyidejűleg biztosítja az ősz hajszálak 100%-os fedését. A nagyon intenzív természetes árnyalatok széles palettája a világos színektől a bársonyosan feketén át az Ön hajának gyönyörű csillogást és ragyogó színt adnak. A festék mindazoknak való, akik inkább a természetes look-ot és a szín tisztaságát vallják. Ezek a festékek csak a szakipari felhasználáshoz valók.

A festék keverése: Természetes, intenzíven természetes, extra piros és barna árnyalatok - a festékeket 1:1 arányban kell keverni a Welloxon Perfect oxidáló krémmel. A Speciális szőke árnyalatokat 1:2 arányban kell keverni a Welloxon Perfect oxidáló krémmel (1 rész festék, 2 rész oxidáns). A festéket először a hajtövekhez vigye fel és utána húzza végig a haj teljes hosszába.

Hatóidő: természetes, piros, barna árnyalatok: 15-25 perc melegítéssel, vagy 30-40 melegítés nélkül. A Speciális szőke árnyalatok: 25-35 perc melegítéssel, vagy 50-60 perc melegítés nélkül.